Kompetencer

 

El installatør - din foretrukne elektriker

 

 

 

Din lokale el installatør Frederikshavn og resten af Danamrk

HG Electric A/S er et autoriseret el-installationsfirma på Havnen i Frederikshavn, hvor vi bestræber os på at være Nordjyllands foretrukne el-tekniske totalleverandør – hver gang. Vi arbejder inden for alle typer el-projekter til både private og erhverv:

  • Sikkerhedssystemer til private og erhverv
  • Alle former for landinstallationer
  • Varmepumper til private og erhverv

 

Ingen opgave er for stor eller for lille, da vi med et smil på læben udfører alle el-tekniske opgaver, som du måtte have behov for at få udført som kunde hos os. Vi tilbyder som også salg af forbrugerelektronik og hvidevarer i de bedste mærker til konkurrencedygtige priser.

HG Electric din lokale elektriker med 60 års erfaring
Hos HG Electric har vi mere end 60 års erfaring som el installatør, og vi har et stort lokalkendskab i Nordjylland: Frederikshavn, Hjørring og Aalborg. Vi har over 45 medarbejdere ansat, og hver eneste medarbejder besidder stor ekspertise og erfaring inden for deres fag og står altid klar til at dele deres viden og rådgive dig om, hvordan du bedst løser dit næste el-tekniske projekt. Vælger du en elektriker fra HG Electric, kan du således være sikker på, at du får en absolut ekspert inden for feltet.

Du får én kontaktperson, hvilket betyder hurtigere responstid, tættere sparring og det bedste resultat. Så er du sikker på, at alt forløber, som aftalt, da vi hele tiden har fingeren på pulsen som din lokale el installatør. Vi har mange kompetencer da vi er totalleverandør og el-teknisk servicepartner af alle typer af projekter inden for el. Vi forsøger altid at være lydhøre og proaktive over for vores kunder, da vi mener, det giver det bedste resultat til glæde for dem og os. Vi sætter nemlig stor pris på, at vores kunder også ser os som en naturlig del af deres næste el projekt. Kontakt os i dag, så finder vi den helt rette elektriker til dit projekt.

Her kan du komme i kontakt med os
HG Electric er A/S er beliggende: Trindelen 2 Frederikshavn tæt på Aalborg. Du kan kontakte os på telefon 98 42 60 70 eller mail: ”info@hg-electric.dk”. Du træffer os her alle ugens hverdage. Vi sidder klar på mail og telefon til at rådgive dig om dit næste el-tekniske projekt, og finder den helt rette el installatør eller elektriker til dit projekt.