Om HG Electric

 

Vi er din foretrukne el-tekniske partner

HG Electric A/S er et autoriseret el-installatørfirma der arbejder indenfor landinstallationer alarm og overvågning.

HG Electric er din el-tekniske servicepartner og totalleverandør af alle typer el-projekter til både private og erhverv. Med konstant fokus på effektivitet, leveringstid og kvalitet, omsætter vi vores kompetencer og dine visioner til el-tekniske løsninger, der gør en forskel.

HG Electric opererer primært indenfor tre kerneområder:

  • El arbejde
  • Alarm & overvågning
  • Grøn energi

Derudover tilbyder vi, i samarbejde med Hareid Group, også produkt- og designløsninger, el-tekniske løsninger til infrastrukturelle projekter såsom broer, tunneller og særligt uvejsomme områder samt salg af forbrugerelektronik og hvidevarer.

HG Electric har siden etableringen i 2004 gennemgået en markant udvikling - fra et lille firma til en solid organisation med ca. 25 medarbejdere.  Alle vores medarbejdere er specialister indenfor netop deres felt og besidder viljen, fleksibiliteten og ekspertisen til at begå sig på et marked – og i en branche - i konstant bevægelse.

Vi er et 100% dansk aktieselskab, der siden etablering i 2004, har været en del af den norske koncern Hareid Group. Hareid Group består af ikke mindre end 13 selskaber, der hovedsagligt arbejder i Norge, Polen, Danmark og Grønland. 

Hareid Elektriske AS, det oprindelige selskab, blev oprettet i 1950. Gruppen har altså i dag mere end 60 års erfaring i bagagen og en yderst stærk faglig profil indenfor det el-tekniske felt. Og netop det faglige samspil, videndeling og erfaringsudveksling selskaberne imellem er din garanti for kompromisløs kvalitet og professionel rådgivning.